Content & backoffice medewerker!

ANNETTE MODE ZOEKT JOU!

Ben jij fan van het maken van Reels? Houd jij je bezig met de nieuwste trends op gebied van social media? Ben jij creatief en gek op mode? Wij zijn op zoek naar een allround medewerker. Je houdt je bezig met de social media, weet hoe je omgaat met Instagram, Pinterest en Facebook en bent creatief in het maken van Reels, stories en advertenties. Je vindt het leuk om fantastische kleding en merken te dragen en te promoten op onze social media kanalen. Je houdt van fotograferen (hoeft er geen professional in te zijn) en je kan snel schakelen.

Naast het creatieve gedeelte van deze baan zijn we ook op zoek naar iemand die achter de schermen helpt bij administratieve werkzaamheden zoals invoeren van de nieuwe collectie,  het onderhouden van de website en het schrijven van de nieuwsbrief. De kleding komt binnen en jij bent de eerste die het uitpakt! Je stoomt, strijkt, vouwt de kleding en zorgt dat het zo snel mogelijk in de winkel hangt voor de klant en dat het op social media staat.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dame voor 16 tot 24 uur per week.

Lijkt je deze baan geweldig? Of ken jij iemand die hiervoor geschikt is? Voor meer informatie of sollicitatie mail naar administratie@annettemode.nl

Wil je meer informatie over deze functie bel naar 0487-512241 en vraag naar Liesbeth of Machteld.

Personal shopping

Naast dat je altijd binnen kunt lopen voor advies van één van onze adviseuses, kan je ook een afspraak maken voor personal shopping. Je krijgt persoonlijk advies op de door jou gekozen dag en tijdstip. Benieuwd geworden? Lees hieronder meer.