Recept van de maand!

Wat eten we vandaag? 

Gevulde avocado’s

Het is weer tijd voor een heerlijk gezond recept. En dit keer is het  een origineel ontbijtje! Jup, we hebben ’t natuurlijk over deze gevulde avocado’s. Wij gaan voor een vulling van ei en feta en maken dit gerecht af met verse bieslook en granaatappel pitjes on top.

 

Wat heb je nodig?
– 1 avocado
– 2 eieren
– 125 g feta
– 2 speltboterhammen
– 1 handje verse bieslook
– 80 g granaatappelpitjes

En zo doe je het:

– Halveer de avocado en verwijder de pit.
– Leg de avocado op een met bakpapier beklede ovenplaat. Hol beide helften iets meer uit, zodat er een groter gat ontstaat. Breek in elke helft een eitje.
– Verbrokkel de feta over de avocado’s.
– Snijd de boterhammen in repen en leg deze naast de avocado op de ovenplaat. Bak 10 tot 12 minuten in de oven. Het eiwit moet dan gestold zijn, maar het eigeel mag een beetje nat blijven.
– Snijd de bieslook fijn en strooi deze samen met de granaatappelpitjes over de avocado. Serveer met de broodrepen; deze kun je lekker in de avocado dopen.

Personal shopping

Naast dat je altijd binnen kunt lopen voor advies van één van onze adviseuses, kan je ook een afspraak maken voor personal shopping. Je krijgt persoonlijk advies op de door jou gekozen dag en tijdstip. Benieuwd geworden? Lees hieronder meer.