Festival bij Annette mode

Lieve allemaal,

We genieten volop van het prachtige weer en de zomer outfits. Maar we gaan nog een stapje verder. Aankomend weekend hebben wij een festival in onze winkel. Lekkere koffie & cake, lekkere hapjes, alcohol vrije cocktails en heerlijke muziek.

Het weekend staat onder andere in teken van SummumWoman. Een geliefd label wat we al heel wat jaren in onze collectie hebben. We beginnen met het Summum weekend op vrijdag 20 mei. Je ontvangt een leuk cadeautje bij aankoop.

Daarnaast hebben we dan ook deze waanzinnige actie dit weekend. Alleen op zaterdag 21 mei en zondag 22 mei hebben we maar liefst 25% korting op alle laatste stuks van de volledige collectie. Het is zeker even de moeite waard om te komen kijken en misschien zit jouw key-piece in jouw maat er wel tussen!

Als jij je outfit voor het Hemelvaartweekend, of voor Drutens Festival nog wil scoren, dan zien we je aankomend weekend!

Fijne dag vandaag,

Liefs, Liesbeth & team

Personal shopping

Naast dat je altijd binnen kunt lopen voor advies van één van onze adviseuses, kan je ook een afspraak maken voor personal shopping. Je krijgt persoonlijk advies op de door jou gekozen dag en tijdstip. Benieuwd geworden? Lees hieronder meer.