Klantenservice

Kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Retourbeleid

Item terugsturen:

  • Het item moet in originele staat zijn en voorzien van het originele label.
  • Stuur de items altijd terug in de originele verpakking met bijgevoegde pakbon
  • Let op dat het item niet beschadigd, gedragen of gewassen mag zijn
  • Sieraden en panty’s kunnen wij helaas niet terugnemen in verband met hygiëne.

Wij hebben het recht om items die niet aan deze voorwaarden voldoen te weigeren als retourzending.

Hoe werkt het:

  • Meld je retourzending binnen 14 dagen na ontvangst aan door te mailen naar shop@annettemode.nl en geeft hierbij aan welke items er retour komen.
  • Na dat je de mail hebt verstuurd ontvang je van ons een retourlink met verzendlabel (op werkdagen binnen 24 uur) – hier kan de reden van je retour ingevuld worden
  • Je hebt daarna nog 7 dagen de tijd om je item terug te sturen.
  • Zodra we je item hebben ontvangen, controleren we het. Is alles in orde? Dan krijg je binnen 5 werkdagen het geld teruggestort op je rekening. Je ontvangt dan nog een bevestiging van ons per e-mail

Let op: retourkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening

Hoeveel manieren van retourneren:

  1. Afgeven bij servicepunt
  2. Afgeven bij de winkel

Een item ruilen?

Dat is mogelijk. Je kunt een item ruil aanvragen door te mailen naar shop@annettemode.nl en geef hierbij aan welke maat je zou willen hebben. Op het moment dat wij het item nog in de gewenste maat hebben ontvang je van ons een retourlink om je onjuiste maat terug te sturen. (Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening). Op het moment dat we je retourbestelling hebben ontvangen sturen we het nieuwe item naar je toe. 

Retourzending terugbrengen in de winkel:

In plaats van je item terug te sturen, kun je je retourzending ook terugbrengen in de winkel. Meldt je retour van te voren aan door een email te sturen naar shop@annettemode.nl en geef daarbij aan dat je langs komt in de winkel. Dan kun je de items in de originele verpakking terugbrengen, controleren wij het en zorgen wij dat het geld binnen 5 werkdagen op je rekening staat. Het is niet mogelijk de items in de winkel om te ruilen of contact geld terug te krijgen.

Heb je een klacht over een item?

Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze items te bewaken. We controleren elk item voordat we het versturen. Heb je een toch een klacht? Bijvoorbeeld omdat het item verkeerd geleverd of beschadigd is? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via shop@annettemode.nl Vervolgens nemen wij de retourkosten voor onze rekening.

Extra:

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Annette Mode webshop is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van pakketten die retour worden gestuurd. Vraag daarom bij het servicepunt naar het verzendbewijs en bewaar deze goed.