Klantenservice

Kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Verborgen
Ik zie iets leuks op jullie social media maar kan het niet in de webshop vinden?

Geen probleem, je kunt mailen naar shop@annettemode.nl, of een DM sturen via de social media. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op 0487-518959. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen door de nodige informatie aan je door te geven.

Ik zie iets leuks op jullie webshop maar kan het niet in de winkelmand plaatsen.

Het kan zijn dat we accessoires op onze webshop hebben die wij niet online verkopen. Je kunt mailen naar shop@annettemode.nl, of een DM sturen via de social media. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op 0487-518959. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen door de nodige informatie aan je door te geven.

Als ik iets wil bestellen, zitten daar dan verzendkosten aan?

Als je een bestelling plaatst boven de €75,- verzenden we je pakket gratis. Als je een bedrag hebt daaronder, dan vragen wij een extra bedrag van €6,75 voor de verzendkosten. 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Het kan zijn dat je niet tevreden bent en het wilt retourneren. In dat geval kun je binnen 14 dagen na ontvangst je retourzending aanmelden via shop@annettemode.nl. Na dat je de mail hebt verstuurd ontvang je van ons een retourlink (op werkdagen binnen 24 uur). Op het moment dat het item weer terug bij ons, controleren wij het. Als alles in orde is krijg je binnen 5 werkdagen het geld teruggestort op je rekening.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van mijn pakket?

De retourkosten van €4,95 zijn voor eigen rekening. Zodra het item bij ons is en gecontroleerd storten we binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag minus de retourkosten terug op de rekening waarvan het artikel betaald is. Bij retourneren in de winkel betaal je geen retourkosten.

Binnen welk termijn kan ik mijn aankoop retourneren?

Je hebt 14 dagen om een retourzending aan te melden via shop@annettemode.nl.

Wanneer wordt het aankoopbedrag van mijn retour teruggestort?

Als het item door ons is ontvangen en gecontroleerd dan storten wij het aankoopbedrag minus de retourkosten terug op de rekening waarvan het artikel betaald is.

Een klacht melden?

Heb je een beschadigd item ontvangen of vertoont het door jouw gekochte item binnen korte termijn beschadigingen? Neem dan direct even contact met ons op. Het is het makkelijkst om jouw klacht per mail aan ons te melden onder vermelding van jouw ordernummer naar shop@annettemode.nl Het is natuurlijk ook mogelijk om even langs te komen in onze winkel.

Wanneer kan ik mijn pakket thuis verwachten?

Heb je besteld tussen maandag en donderdag voor 15.00 uur? Je pakket wordt de volgende dag tussen 09.00 en 18.00 uur thuisbezorgd.

Heb je besteld op vrijdag voor 15.00 uur? Je pakket wordt de volgende dag tussen 09.00 uur en 13.00 uur thuisbezorgd.

Heb je besteld op vrijdag na 15.00 uur of in het weekend? Je pakket wordt op dinsdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur thuisbezorgd.