Team Annette

Ons team bestaat uit een diverse groep aan adviseuses. Leer hieronder onze adviseuses beter kennen. Tijdens je winkelbezoek of personal shopping afspraak, helpen ze je graag. 

Wij staan voor

Je titel komt hier

Persoonlijk advies

Je titel komt hier

Onbezorgd winkelen

Je titel komt hier

Koffie, thee en verse cake

Liesbeth

Liesbeth

Eigenaresse

Mode stroomt door mijn bloed en ik durf wel van mezelf te zeggen dat ik een expert ben in mijn vak! Ik zie mijn team als een orkest, waarvan ik de dirigent ben.

 

Charlotte

Charlotte

Adviseuse

Dames blij maken is wat mijn werk zo leuk maakt. De diversiteit aan mensen; leeftijden, karakters en enthousiasme dat is wat me iedere dag weer boeit. En om daarnaast met de mooiste merken en materialen te werken is altijd weer een feestje!

Mirjam

Mirjam

Adviseuse/coupeuse

Ik ben bijzonder trots om klanten van in en ook ver buiten de regio van modieuze en perfect zittende kleding te mogen voorzien. Zelf geniet ik het meest als een klant met een brede glimlach voor de spiegel staat in haar nieuwe outfit en met een blij gevoel naar huis gaat. Dat maakt mijn dag!

Petra

Petra

Adviseuse

Al 35 jaar werkzaam in de mode en sinds 2015 bij Annette mode. Iemand een leuke dag bezorgen met een nieuw outfit, geeft mij heel veel positieve energie.

Jacqueline

Jacqueline

Steun en toeverlaat

Al vijfendertig jaar ben ik vriendin van Liesbeth.In de zaak spring ik bij als het druk is of help mee met modeshows en ga soms mee op inkoop.

Nina

Nina

Adviseuse

Ik vind het super leuk om met zo veel mooie merken outfits te kunnen combineren. Of juist om hetzelfde printje terug te laten komen. Ik word enthousiast en geniet als we samen iets moois hebben gevonden. En als de klant stralend de pas kamer uit komt, maakt dat mijn dag!...

Hanneke

Hanneke

Coupeuse

Al vele jaren ben ik coupeuse, ik doe het met veel plezier en hou van precisie. Ik krijg een ontzettend goed gevoel als iemand tevreden en blij de deur uit loopt met haar veranderingen naar keuze. Mooie kleding wat goed past, maakt het helemaal af!

Personal shopping

Naast dat je altijd binnen kunt lopen voor advies van één van onze adviseuses, kan je ook een afspraak maken voor personal shopping.
Je krijgt persoonlijk advies op de door jou gekozen dag en tijdstip.