Fall/Winter collectie 2022/2023

Annette mode bestaat in september 55 jaar. Wij hebben zoveel verschillende merken en zoveel verschillende gasten. Elke gast is uniek bij ons, en onze merken zijn ook uniek. Dat betekent niet dat ze nergens anders te koop zijn, of tegenwoordig online. Maar het gaat bij ons om de samenstelling van de collectie. Elke collectie is samengesteld door Liesbeth en de collega’s en zorgt er elk seizoen weer voor dat onze winkel modieus en uniek is. 

Onze labels worden allemaal een tikkeltje extremer. Ze willen uitbundiger zijn, maar tegelijkertijd ook duurzaam, een fijne prijs-kwaliteit verhouding houden ondanks de algemene prijsstijgingen. Dit collectieboek is ook anders dan anders en een tikkeltje extremer. Elk label heeft zijn eigen kracht en die hebben we naar voren gehaald. 

Kleuren zoals oranje trekken door, warm framboos, chocolade bruin. Met accenttinten zoals lime, tikkeltje roze en violet purple maken de collectie fris, maar warm. 

We gaan ook naar warme materialen. Wol is iets wat je heel veel gaat zien komend seizoen. We werken in lagen, want we weten deze huidige tijd niet meer of het 5 graden of 15 graden wordt. We passen onze outfits daar op aan. We blijven de praktische outfits houden van het thuiswerken maar dan in een netter jasje. Maar comfortabel blijven we wel. Daarnaast is de echte feestcollectie feestelijker dan ooit. Ik heb het dan ook ingekocht met de volgende woorden: glitter & warmte. Dat moeten we ook voelen tijdens die dagen. 

De vrouwelijke ‘suits’ zijn terug. Double breasted, oversized, flared, felle kleur het maakt niet uit. Maar de pakken van dit seizoen zijn weer fan-tas-tisch. 

Onze winkel is klaar voor jou, en ook voor de herfst en winter van 2022. Laten we hopen op een warm, glamoureus seizoen. We zien je graag. 

Liefs Liesbeth. 

 

Collectieboek